Lanolin ph. eur. Lanolin ph. eur.

Adeps lanae

Lanolinum

Lanolini njegovi brojni derivati se intenzivno koriste za osobnu njegu (npr, visoke vrijednosti, kozmetika lica, proizvodi za usne) i sektorima zdravstvene zaštite. Lanolin se također može naći u mazivima, hrđe-preventivni premazi, za cipele, i drugim komercijalnim proizvodima.

Dostupno:1kg, 5kg, 10kg, 50kg

Adeps lanae

Lanolinum

Lanolineand his many derivatives have been used extensively for personal care and health care sectors. Lanoline can also be found in lubricants, rust-preventive coatings, shoes, and other commercial products.

Available:1kg, 5kg, 10kg, 50kg

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon:
+387 33 425 300

Fax:
+387 33 425 301

Mobitel (GSM):
+387 61 06 06 06

Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries