Upoznajte BML

BM Logistic je na tržistu BiH, već prepoznatljiv brend iza kojeg stoje brojni uspješno realizovani projekti. Pored distribucije hemikalija, eteričnih ulja, sirovina za proizvodnju kozmetike i kućne hemije, medicinske opreme i pribora, bavimo se pružanjem usluga transporta, skladištenja i selidbi.

Odnose s našim klijentima gradimo na međusobnom povjerenju i otvorenosti, sa željom postizanja dugoročnog partnerskog odnosa. Uvjereni smo da će nam upravo ta strategija koja se temelji na kvaliteti, uslužnosti i poštovanju prema partnerima i klijentima osigurati uspjeh kojemu težimo.


Mirnes Bošnjaković

Mirnes Bošnjaković

Direktor, BM Logistic d.o.o.

Želja, namjera i dužnost nam je da pružimo našim kupcima što bolju i kvalitetniju uslugu, da se profesionalno usavršavamo, da se uslovi rada unaprijede.

Jednostavno: da radimo po evropskim standardima. Stalnim razvojem i ulaganjima u ljude, opremu i poslovne procese u stanju smo suočiti se sa svim poslovnim izazovima i našim klijentima ponuditi najbolja rješenja te time doprinijeti i njihovom razvoju.

Stoga Vas pozivam da zajedno s nama surađujete, jer u konačnici naša djelatnost je da usmjerimo sve svoje snage u napredak ka poboljšanju kvalitete života svih nas.

Hvala na povjerenju.

Telefon: +387 33 42 53 00
Skype: mirnes.bosnjakovic.007
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SIROVINE ZA PROIZVODNJU

LABORATORIJA

 

Vama na usluzi

VAMA NA USLUZI

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon:
+387 33 425 300

Fax:
+387 33 425 301

Mobitel (GSM):
+387 61 06 06 06

Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.