Karijera
Temelj našeg uspjeha su obrazovani, ambiciozni i zadovoljni zaposlenici. Vjerujemo u poštenje kao osnovnu osobinu naših zaposlenika. Profesionalizam u poslu, osim uspjeha u savladavanju zadataka i stalnom usavršavanju, obuhvata i moralni i etički odnos prema poslu i kolegama.
Kakav smo poslodavac?
Timski rad temeljen na iskrenom dijalogu i transparentnosti u radu potiče se i podržava u svakom radnom zadatku i okruženju jer čini čvrstu osnovu kontinuiranog napretka. Zahvaljujući timskom radu i kvalitetnoj suradnji među kolegama postižu se izvrsnost i odlični poslovni rezultati.
Pridružite se našem timu!
Spoj mladih uspješnih zaposlenika te iskusnih radnika pruža nam mogućnost da neprestano napredujemo i razvijamo se u svakom aspektu poslovanja. Kako bi zadržali izvrsnost u radu, gradimo okruženje sa sretnim ljudima kojima smo podrška u profesionalnom razvoju.
Volite svoj posao!
Vaša karijera je Vaša budućnost. Vi je birate. Vi je ostvarujete. Kako biste dobili najbolje od nje trebate dobiti najbolje prilike, i iskreno voljeti ono što radite!
Previous
Next

Prijava za posao

Želite ostvariti karijeru u uspješnoj i prepoznatoj domaćoj firmi?

 Smatrate da ste: ambiciozni, inovativni, marljivi, pedantni? Da? Onda pošaljite Vašu aplikaciju na email: [email protected]