Ko smo mi?

BM Logistic d.o.o. Sarajevo je firma aktivna na tržištu Bosne i Hercegovine od 2011. godine. Naša osnovna djelatnost je uvoz i distribucija hemijskih sirovina i ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju.

U ponudi imamo preko 150 vrsta različite visokokvalitetne plastične, staklene, aluminijske farmaceutske, te medicinske i kozmetičke ambalaže. Ambalaža se proizvodi u skladu sa standardima kvalitete koji se implementiraju u procesu proizvodnje i to ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 te standard ISO 15378.

Kako radimo?

Naša posvećenost i jedinstven pristup radu rezultirali su da imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Iza svakog našeg uspješnog projekta stoji tim mladih i ambicioznih stručnjaka koji svakodnevno rade na razvoju i unapređenju ponude. Naši kvalitetni i cjenovno pristupačni proizvodi razlog su što svaki kupac postaje zadovoljni partner. 

Naša vizija je vodeća pozicija u prodaji hemijskih sirovina i ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju na domaćem tržištu.

Naša misija su klijenti zadovoljni našim proizvodima i cjelokupnom uslugom.

Zašto baš mi?

  • Kvalitet naših proizvoda možemo dokazati certifikatima;
  • Trudimo se našu ponudu učiniti najpovoljnijom na tržištu;
  • Uvijek možete računati na brzu i pouzdanu isporuku narudžbe;
  • Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno od sirovina i ambalaže;
  • Većina sirovina se može isporučiti odmah ili će biti dostupna u najkraćem mogućem vremenskom periodu;
  • Naš tim se sastoji od stručnog kadra koji će Vam dati sve potrebne savjete i informacije vezano za sastav, kvalitet i način upotrebe određenih sirovina.

 

Sirovine moraju ispunjavati određene standarde kako bi se osigurao kvalitet krajnjeg proizvoda. Shodno tome, naše sirovine nabavljamo samo od provjerenih i pouzdanih dobavljača.

Uz ambalažu iz naše ponude dostavljamo dokumentaciju o zdravstvenoj ispravnosti polaznog materijala i gotovog proizvoda, kao i tehničku dokumentaciju. Materijali od kojih su napravljeni kontejneri za farmaceutsku upotrebu zadovoljavaju zahtjeve ispitivanja po Ph. Eur.  Na osnovu navedenog, znat ćete da su Vaši proizvodi na sigurnom i da će imati duži rok trajanja.

Naši partneri

Dugogodišnji saradnici smatraju nas profesionalnim i povjerljivim partnerom. Svaka riječ hvale naših kupaca motiviše nas da budemo jos bolji.

Neki od naših dugogodišnjih zadovoljnih poslovnih partnera su :

Bosnalijek, Farmavita, Pharmamed, Galenfarm, Faveda, Semikem, Dr. Pasha, Almaderm,  Apoteke Al Hana i mnogi drugi.

Poruka osnivača kompanije

BM Logistic je kompanija koja je počela sa radom prije 10 godina. Slobodno mogu reći da smo u tom periodu izgradili veliku mrežu zadovoljnih klijenata čije smo povjerenje uspješno opravdali. Istaknut ću da su to kupci koji cijene našu dosljednost, profesionalizam i ono što im nudimo.

Svaka odluka mog tima i mene  se u potpunosti zasniva na etičkim principima, a poštovanje je obaveza koja nas usmjerava da napravimo pravi izbor u svakoj situaciji.

Vode nas naše osnovne vrijednosti, a pokreće strast da stvaramo i budemo najbolji u onome što nudimo. Zato ćete u našoj kompaniji naći samo ono što je certificirano i provjerenog kvaliteta.

Zahvaljujem se svim kupcima i partnerima na podršci, povjerenju i lojanosti kroz dugi niz godina. Na kraju, naš uspjeh uvijek će zavisi od Vašeg uspjeha.

Mirnes Bošnjaković, direktor

Telefon: +387 33 425 300
E-mail: [email protected]