Upoznajte BML

BM Logistic je na tržistu BiH, već prepoznatljiv brend iza kojeg stoje brojni uspješno realizovani projekti. Pored distribucije hemikalija, eteričnih ulja, sirovina za proizvodnju kozmetike i kućne hemije, medicinske opreme i pribora, bavimo se pružanjem usluga transporta, skladištenja i selidbi.

Odnose s našim klijentima gradimo na međusobnom povjerenju i otvorenosti, sa željom postizanja dugoročnog partnerskog odnosa. Uvjereni smo da će nam upravo ta strategija koja se temelji na kvaliteti, uslužnosti i poštovanju prema partnerima i klijentima osigurati uspjeh kojemu težimo.


Mirnes Bošnjaković

Mirnes Bošnjaković

Direktor, BM Logistic d.o.o.

Želja, namjera i dužnost nam je da pružimo našim kupcima što bolju i kvalitetniju uslugu, da se profesionalno usavršavamo, da se uslovi rada unaprijede.

Jednostavno: da radimo po evropskim standardima. Stalnim razvojem i ulaganjima u ljude, opremu i poslovne procese u stanju smo suočiti se sa svim poslovnim izazovima i našim klijentima ponuditi najbolja rješenja te time doprinijeti i njihovom razvoju.

Stoga Vas pozivam da zajedno s nama surađujete, jer u konačnici naša djelatnost je da usmjerimo sve svoje snage u napredak ka poboljšanju kvalitete života svih nas.

Hvala na povjerenju.

Telefon: +387 33 42 53 00
Skype: mirnes.bosnjakovic.007
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SIROVINE ZA PROIZVODNJU

LABORATORIJA

 

Vama na usluzi

VAMA NA USLUZI

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon:
+387 33 425 300

Fax:
+387 33 425 301

Mobitel (GSM):
+387 61 06 06 06

Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries